Prijsvraag Blu-ray/DVD Alien: Covenant

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. De sci-fi thriller met onder meer Michael Fassbender, Katherine Waterston en Billy Cudrup is vanaf woensdag 13 september te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En wanneer ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van 20th Century Fox

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Alien Covenant, vanaf woensdag 13 september overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de in 2014 overleden ontwerper van de originele 'Alien' looks zoals we die kennen uit de films van Ridley Scott?

Antwoord: H.R. Giger.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag