Prijsvraag Blu-ray/DVD Absolutely Fabulous: The Movie

Geplaatst: door de redactie

Absolutely Fabulous: The Movie is het eerste bioscoopavontuur voor de langlopende en geliefde komedie. De film, lees hier onze recensie, met Jennifer Saunders en Joanna Lumley verschijnt woensdag 18 januari op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur 20th Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Edina (Saunders) en Patsy (Lumley) beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxe leven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hot-spots van Londen. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een überhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal en worden ze meedogenloos achtervolgd door de paparazzi. Zonder een rooie cent vluchten ze naar de speeltuin voor de superrijken, de Franse Rivièra, en bedenken ze een plan om permanent te ‘ontsnappen’ en wederom het goede leven, te leven!

Wil je kans maken op de DVD van Absolutely Fabulous: The Movie, vanaf woensdag 18 januari te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De naam van Saunders' personage in Absolutely Fabulous is een knipoog naar de achternaam van haar echtgenoot. Met welke komiek is zij getrouwd?

Antwoord: Adrian Edmondson.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help