Prijsvraag Blu-ray/DVD 24 Hours to Live

Geplaatst: door de redactie

In 24 Hours to Live wordt een huurmoordenaar nog éénmaal teruggevraagd voor een gevaarlijke job. De actiethriller verschijnt dinsdag 22 mei op Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur The Searchers enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer huurmoordenaar Travis Conrad (Ethan Hawke) tijdens deze gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het geheim agentschap erin om hem kortstondig weer tot leven te wekken en zo cruciale informatie uit Travis los te krijgen. Travis beseft dat hij slechts 24 uur te leven heeft en besluit om in die tijd de dood van zijn vrouw en kindje te wreken. Maar dan kruist hij het pad van de Chinese superspionne die hem eerder doodde...

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van 24 Hours to Live, vanaf dinsdag 22 mei overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Voor Brian Smrz is 24 Hours to Live zijn tweede regieklus. Met welk misdaaddrama met Cuba Gooding Jr. en Ray Liotta maakte hij tien jaar geleden zijn debuut als regisseur?

Antwoord: Hero Wanted.

  • Meedoen aan de prijsvraag