Prijsvraag Blu-ray/ DVD War for the Planet of the Apes

Geplaatst: door de redactie

In 1968 werd de allereerste Apes-film gemaakt. Inmiddels, bijna vijftig jaar na dato, is de sciencefictionreeks nog net zo populair als toen. De meest recente toevoeging aan de reeks is War for the Planet of the Apes. Het actie-avontuur is nu te koop op (3D) Blu-ray en DVD en wij mogen van distributeur Twentieth Century Fox Home Entertainment enkele exemplaren weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In War for the Planet of the Apes - het derde deel van de veelgeprezen blockbuster-serie - zijn Caesar (Andy Serkis) en zijn apen in conflict met een wreed mensenleger onder leiding van de meedogenloze ‘Kolonel’ (Woody Harrelson). Na zware verliezen aan de kant van de apen komt de donkere kant in Caesar naar boven en krijgt zijn verlangen om wraak te nemen de overhand. Als Caesar en de Kolonel uiteindelijk oog in oog komen te staan, barst een episch gevecht los dat bepalend zal zijn voor het lot van beide soorten en de toekomst van de planeet.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van War for the Planet of the Apes, nu overal te koop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Eén van de scènes in War for the Planet of the Apes speelt zich af in een gebouw dat griezelig veel lijkt op het Overlook Hotel. Uit welke filmklassieker ken je dat hotel?

Antwoord: The Shining.

  • Meedoen aan de prijsvraag