Prijsvraag Blu-ray/ DVD Despicable Me 3

Geplaatst: door de redactie

Na Despicable Me, Despicable Me 2 en Minions, bracht Illumination dit jaar een nieuw avontuur van Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions! Despicable Me 3 is vanaf woensdag 8 november te koop op Blu-ray en DVD en wij mogen enkele exemplaren weggeven. Krijg je er gelijk een knijppoppetje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Nadat Gru wordt ontslagen bij de Anti-Schurken Vereniging omdat hij Balthazar Bratt heeft laten ontsnappen, krijgt hij last van een identiteitscrisis. Tot er op een dag een mysterieuze vreemdeling voor de deur staat om hem te vertellen dat hij een tweelingbroer heeft. Een broer die er alles voor over heeft om net zo een verschrikkelijke superschurk te worden als zijn tweelingbroer. Gru zal opnieuw ontdekken hoe goed het voelt om slecht te zijn.

Wil je kans maken op de Blu-ray of DVD van Despicable Me 3, vanaf woensdag 8 november te koop, en een knijppoppetje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Hoe heet de tweelingbroer van Gru?

Antwoord: Dru.

  • Meedoen aan de prijsvraag