Prijsvraag The Bleeder

Geplaatst: door de redactie

The Bleeder vertelt het ware verhaal van Chuck Wepner, de man die de inspiratie vormde voor de bekende Rocky-films waarin Sylvester Stallone schitterde. Het biografisch drama verschijnt 8 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In het gewone leven was Chuck Wepner (Liev Schreiber) drankhandelaar maar hij werd beroemd nadat hij vijftien rondes doorstond tegen bokskampioen Muhammed Ali. Zijn moeizame bokscarrière leverde hem twee knock-outs, acht gebroken neuzen en 313 hechtingen op. Maar zijn zwaarste gevechten waren zoals vaker buiten de ring. Een heftig leven vol drugs, drank, wilde vrouwen, ongekende pieken en diepe dalen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Bleeder, vanaf donderdag 8 juni in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke in 1999 verschenen film over de door Denzel Washington gespeelde bokser Rubin Carter, had Liev Schreiber eerder een rol?

Antwoord: The Hurricane.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help