Prijsvraag Blade Runner 2049

Geplaatst: door de redactie

Harrison Ford keert terug in het langverwachte vervolg op de science fiction-klassieker uit 1982. Blade Runner 2049, met verder onder meer Ryan Gosling, Jared Leto en onze landgenotes Sylvia Hoeks en Sallie Harmsen, draait vanaf donderdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele prijzenpakketten van de door Denis Villeneuve (Incendies, Prisoners, Sicario) geregisseerde film weggeven. Lees snel verder hoe je een T-shirt, waterfles en powerbank van de film kunt winnen.

In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

Wil je kans maken op het prijzenpakket van Blade Runner 2049, vanaf donderdag 5 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke legendarische regisseur tekende 35 jaar geleden voor de eerste Blade Runner en is als producent verbonden aan Blade Runner 2049?

Antwoord: Ridley Scott.

  • Meedoen aan de prijsvraag