Prijsvraag BlacKkKlansman

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Spike Lee is terug met de provocerende film BlacKkKlansman, gebaseerd op het leven van Ron Stallworth. Deze politieman uit Colorado Springs slaagde er als eerste Afro-Amerikaanse agent in om te infiltreren in de Ku Klux Klan. Het actiedrama draait vanaf donderdag 30 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van Spike Lee's Inside Man bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Detective Stallworth en zijn partner Flip Zimmerman wisten tot in de hoogste kringen van de KKK binnen te dringen. Hun doel was de plannen van deze geheime, extremistische organisatie om de macht over te nemen in de stad, te dwarsbomen. Spike Lee (Inside Man, Malcolm X, Do the Right Thing) vertelt op zijn kenmerkende directe, maar tevens humorvolle wijze dit ongelooflijke verhaal dat je in de meeste geschiedenisboeken niet tegenkomt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor BlacKkKlansman, vanaf 30 augustus in de Nederlandse bioscopen, en de DVD van Inside Man, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie is de beroemde vader van de hoofdrolspeler in BlacKkKlansman?

Antwoord: Denzel Washington.

  • Meedoen aan de prijsvraag