Prijsvraag Black Panther

Geplaatst: door de redactie

Nadat hij al geïntroduceerd werd in Captain America: Civil War is Marvel's Black Panther vanaf woensdag 14 februari te zien in zijn 'eigen' bioscoopfilm. Wij mogen van distributeur The Walt Disney Company Netherlands enkele prijzenpakketten met daarin oordopjes, een notitieboek en een pen pot van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Marvel’s Black Panther volgt het verhaal van T’Challa (Chadwick Boseman), die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning en - Black Panther - wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om zijn vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Wil je kans maken op onderstaand prijzenpakket van Black Panther, vanaf woensdag 14 februari in de Nederlandse bioscopen, met daarin oordopjes, het notitieboek en een pen pot van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Aan welke legendarische soulartiest gaf 'Black Panther' Chadwick Boseman gestalte in een in 2014 verschenen biopic over diens leven?

Antwoord: James Brown.

  • Meedoen aan de prijsvraag