Prijsvraag Bigfoot Junior

Geplaatst: door de redactie

De Belgische animatiepionier Ben Stassen komt na recente films als Sammy's Avonturen, Flits & Het Magische Huis en Robinson Crusoe nu met Bigfoot Junior. De familiefilm draait vanaf woensdag 26 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een linnen tasje, waterfles, magneten en balletje van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Bigfoot Junior, vanaf woensdag 26 juli in de Nederlandse bioscopen, en leuke goodies van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welk populair televisieprogramma wordt gepresenteerd door de man die in de Nederlandse versie van Bigfoot Junior de stem van Adam inspreekt?

Antwoord: Buddy Vedder presenteert de Kids Top 20.

  • Meedoen aan de prijsvraag