Prijsvraag The Big Sick

Geplaatst: door de redactie

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw Emily V. Gordon. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. De door Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) geproduceerde romantische komedie draait vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail (Nanjiani) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Die zien hun zoon toch liever trouwen met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders (Ray Romano en Holly Hunter). Beetje bij beetje ontstaat er een band tussen Kumail en de ouders van Emily die hun leven voorgoed zal veranderen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor The Big Sick, vanaf donderdag 3 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Kumail Nanjiani en Emily V. Gordon maakten een tijd lang een podcast over video games die zij The Indoor Kids noemden. Uit welke door The Big Sick-regisseur (mee)geschreven en in 2001 uitgebracht film - die twee jaar geleden een vervolg kreeg als serie op Netflix - haalden zij die naam?

Antwoord: Wet Hot American Summer.

  • Meedoen aan de prijsvraag