Prijsvraag Bella Donna's

Geplaatst: door de redactie

Bella Donna’s is een luchtige komedie van Jon Karthaus (Homies) waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties. De film draait vanaf donderdag 14 september in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Bella Donna's, vanaf donderdag 14 september in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk woensdag 13 september, donderdag de 14e kiezen we de winnaars.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Net als bij zijn vorige film Homies schreef regisseur Karthaus het script voor Bella Donna's samen met zijn boezemvriend. Wie is deze bij het grote publiek vooral als wetenschapper bekende man?

Antwoord: Diederik Jekel.

  • Meedoen aan de prijsvraag