Prijsvraag Baywatch

Geplaatst: door de redactie

Het belooft een hete zomer te worden met Baywatch. De actiekomedie draait vanaf donderdag 1 juni in de Nederlandse en wij mogen setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een strandbal en waterfles van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In de nieuwe actiekomedie Baywatch, geïnspireerd op de wereldberoemde tv-serie, wordt de ervaren strandwacht Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) gedwongen om samen te werken met de nieuwe rekruut Matt Brody (Zac Efron). Wanneer ze op het spoor komen van een crimineel complot wordt het voortbestaan van hun strand in gevaar gebracht. Samen gaan ze de strijd aan wat leidt tot hilarische situaties.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Baywatch, vanaf donderdag 1 juni in de bioscoop, en de strandbal en waterfles van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke film uit 2015 gaf de eveneens in Baywatch spelende Alexandra Daddario al eens gestalte aan de dochter van het personage van Dwayne Johnson?

Antwoord: San Andreas.

  • Meedoen aan de prijsvraag