Prijsvraag Bad Samaritan

Geplaatst: door de redactie

Tijdens één van hun klussen stuit een stel inbrekers op een in het huis gevangen gehouden vrouw. Ze besluiten haar te bevrijden. De thriller Bad Samaritan draait vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De getalenteerde fotograaf Sean (Robert Sheehan) rommelt wat aan in zijn leven. Hij runt samen met een vriend een louche parkeerservice, waarbij ze regelmatig hun klanten bestelen door met hun eigen sleutelbos bij hen in te breken. Wanneer de arrogante Cale (David Tennant) zijn Maserati bij hen afgeeft, besluit Sean zijn huis binnen te dringen. Maar daar doet hij een schokkende vondst; Cale blijkt thuis een vrouw (Kerry Condon) gevangen te houden. Sean kan haar niet direct redden, maar hij is vastbesloten de vrouw te bevrijden. Zodra Cale lucht krijgt van de reddingsactie doet hij er alles aan om het leven van Sean te ruïneren. Wat volgt is een wederzijdse klopjacht met verstrekkende gevolgen! Niemand is meer veilig voor de moordlustige Cale...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Bad Samaritan, vanaf donderdag 10 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke inmiddels 55 jaar geleden gestarte televisieserie speelde David Tennant jarenlang de hoofdrol?

Antwoord: Doctor Who.

  • Meedoen aan de prijsvraag