Prijsvraag Baby Driver

Geplaatst: door de redactie

Edgar Wright, de regisseur van films als Shaun of the Dead, Hot Fuzz en Scott Pilgrim vs. the World komt met een heuse heist movie. Baby Driver draait vanaf donderdag 29 juni in de bioscopen en wij mogen prijzenpakketten met daarin een baseball jack, zonnebril en oordopjes van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto’s Baby (Ansel Elgort, The Fault in Our Stars) ontmoet het meisje van zijn dromen (Lily James, Cinderella, Downton Abbey) en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Wanneer hij door zijn opdrachtgever (Kevin Spacey, House of Cards) gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op één van de prijzenpakketten van Baby Driver, vanaf donderdag 29 juni in de Nederlandse bioscopen, met daarin een baseball jack, oordopjes en zonnebril van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Baby Driver

In Baby Driver heeft ook een lid van een wereldberoemde Amerikaanse funkrock band een rolletje. In welke band is hij bassist?

Antwoord: Flea van Red Hot Chili Peppers.

  • Meedoen aan de prijsvraag