Prijsvraag Atomic Blonde

Geplaatst: door de redactie

In de zenuwslopende actiethriller Atomic Blonde speelt Charlize Theron een dodelijke agent van MI6. De actiethriller verschijnt donderdag 10 augustus in de bioscopen en wij mogen fraaie gift boxes van de film weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In Atomic Blonde volgen we een vrouwelijke MI6-agent in Berlijn, een stad vol verraderlijke dubbelspionnen, waar bovendien een gespannen sfeer hangt vanwege een dreigende revolutie. Agent Lorraine Broughton (Charlize Theron) is het kroonjuweel onder de Britse geheim agenten in dienst van Hare Majesteit. Zij is een sensuele superspion en ze is bereid al haar skills te gebruiken om een onmogelijke missie te overleven. Ze wordt in haar eentje het instabiele en onrustige Berlijn in gestuurd waar ze een zeer belangrijk dossier op moet halen. Ze gaat een samenwerking aan met de lokale bureauchef David Percival (James McAvoy) om te ontsnappen aan een uiterst dodelijk spionnenspel.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle Facebookpagina van Atomic Blonde

Wil je kans maken op onderstaand prijzenpakket van Atomic Blonde, vanaf donderdag 10 augustus in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha). Doe dit wel uiterlijk vrijdag 11 augustus, zaterdag de 12e kiezen we de winnaars.

Neem ook eens een kijkje op de officiƫle site van Atomic Blonde

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De regisseur van Atomic Blonde debuteerde twee jaar geleden met een spectaculaire actiefilm met Keanu Reeves in de hoofdrol. Welke film was dat?

Antwoord: John Wick.

  • Meedoen aan de prijsvraag