Prijsvraag Annabelle: Creation

Geplaatst: door de redactie

Ze is terug! Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. De horrorfilm, een prequel van het wereldwijd succesvolle Annabelle, verschijnt donderdag 10 augustus in de bioscopen en wij mogen van distributeur Warner Bros. Pictures International Holland setjes vrijkaarten voor de film weggeven. Krijg je er gelijk een spiegelsticker en nachtlamp van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Annabelle: Creation vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit, besluit het stel een non en een aantal weesmeisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Neem ook eens een kijkje op de officiële website van #AnnabelleCreation

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Annabelle:Creation, vanaf donderdag 10 augustus in de Nederlandse bioscopen, en de spiegelsticker en het nachtlampje van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In 2016 maakte Annabelle: Creation-regisseur David F. Sandberg zijn regiedebuut met een horror-thriller over een bovennatuurlijk entiteit die een complete familie kwelt. Wat is de titel van die film?

Antwoord: Lights Out.

Copyright: © 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag