Prijsvraag American Made

Geplaatst: door de redactie

Volgens filmjournalisten die American Made al hebben gezien, speelt Tom Cruise zijn beste rol in lange tijd in de nieuwe film van Doug Liman (Mr. & Mrs. Smith, The Bourne Identity). De thriller is vanaf donderdag 31 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een T-shirt van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van American Made

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor American Made, vanaf donderdag 31 augustus in de Nederlandse bioscopen, en het T-shirt van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

American Made is niet de eerste door Doug Liman geregisseerde film waarin Tom Cruise de hoofdrol speelt en met Luna Park in de planning ook zeker niet de laatste. Welke in mei 2014 verschenen sci-fi betekende hun eerste samenwerking?

Antwoord: Edge of Tomorrow.

  • Meedoen aan de prijsvraag