Prijsvraag American Honey

Geplaatst: door de redactie

American Honey, de nieuwe film van filmmaker Andrea Arnold (Fish Tank), werd al overladen met prijzen. Zo kreeg het vorig jaar de juryprijs in Cannes en won de roadmovie vier awards bij de prestigieuze British Independent Film Awards voor onder meer beste film en beste regie. Vanaf donderdag 9 maart draait American Honey in de Nederlandse filmtheaters en wij mogen van distributeur Cinéart enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van Fish Tank bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 18-jarige Star (Sasha Lane) sluit zich aan bij een avontuurlijke groep jongeren die huis aan huis tijdschriften verkoopt. De groep wordt geleid door Krystal (Riley Keough) en doorkruist rebellerend en feestend de Amerikaanse Midwest in een busje. Onderweg valt Star voor de charmes van haar opstandige collega Jake (Shia LaBeouf).

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor American Honey, vanaf donderdag 9 maart in de Nederlandse filmtheaters, en de DVD van Fish Tank, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie was de beroemde opa van actrice Riley Keough?

Antwoord: Elvis Presley.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help