Prijsvraag American Assassin

Geplaatst: door de redactie

Dylan O'Brien (The Maze Runner) speelt de hoofdrol in American Assassin, de nieuwe film van Kill the Messenger-regisseur Michael Cuesta. De actiethriller draait nu in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je gelijk het boek waarop de film gebaseerd werd erbij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (O’Brien) vastbesloten om wraak te nemen. Samen met Koude Oorlog-veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunctdirecteur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor American Assassin, nu te zien in de Nederlandse bioscopen, en het boek, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek waarop American Assassin gebaseerd werd?

Antwoord: Vince Flynn.

  • Meedoen aan de prijsvraag