Prijsvraag Alpha

Geplaatst: door de redactie

Albert Hughes, de regisseur van onder meer Menace II Society, From Hell en Book of Eli, is terug met een overlevingsdrama dat zich afspeelt tijdens de laatste ijstijd, zo'n twintigduizend jaar geleden. Het door Hughes zelf geschreven Alpha draait vanaf donderdag 30 augustus in de Nederlandse bioscopen en wij mogen enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een hoodie van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt de jonge Keda (Kodi Smit-McPhee) gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Wanneer hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Alpha, en onderstaande hoodie, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Alpha is de eerste film die Albert Hughes niet samen met zijn broer regisseert. Hoe heet die broer?

Antwoord: Allen.

  • Meedoen aan de prijsvraag