Prijsvraag Alles Voor Elkaar

Geplaatst: door de redactie

Vier hartsvriendinnen worden in Alles Voor Elkaar op de 30ste verjaardag van één van hen geconfronteerd met een filmpje uit hun middelbare schooltijd. De romantische komedie draait vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de vier hartsvriendinnen Sena, Lina, Nicole en Vanessa een oud filmpje terug zien, realiseren ze zich dat ze de verwachtingen van hun tienertijd niet echt hebben waar gemaakt. Sterker nog: zowel qua carrière als op liefdesvlak staan ze totaal niet waar ze zichzelf op hun 30ste hadden bedacht. In enigszins beschonken toestand besluiten de vier dat het hoog tijd is daar verandering in te brengen en elkaar te helpen om hun tienerdromen alsnog waar te maken. Helaas zijn het juist de extra zetjes waarmee ze elkaar over hun grenzen duwen die ervoor zorgen dat de doelen steeds verder uit het zicht raken. De keuzes die ze maken, blijken zelfs alleen maar voor meer ellende, verwarring en moeilijke keuzes te zorgen. Daarbij ligt er nu een enorme bom onder de jarenlange vriendschap. Zijn de vier meiden misschien beter af zonder elkaar? En hoe krijgen ze hun leven weer terug op de rit voordat de volgende vriendin dertig jaar wordt?

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Alles Voor Elkaar, vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

In welke, zich eveneens in Rotterdam afspelende, televisieserie waren hoofdrolspelers Maryam Hassouni, Yootha Wong-Loi-Sing, Sarah Chronis en Mark van Eeuwen eerder dit jaar al samen te zien?

Antwoord: Flikken Rotterdam.

  • Meedoen aan de prijsvraag