Prijsvraag All the Money in the World

Geplaatst: door de redactie

Meester-cineast Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Gladiator) tekent voor een episch kat-en-muisspel tussen de Getty-familie, de maffia en de sensatiebeluste paparazzi. All the Money in the World is vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten voor het biografische misdaaddrama weggeven. Krijg je er gelijk een pasjeshouder van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Oliemagnaat J.P. Getty (Christopher Plummer) is de rijkste man ter wereld. Wanneer in de zomer van 1973 zijn kleinzoon in Rome wordt ontvoerd door de Italiaanse maffia, eist men 17 miljoen dollar aan losgeld. De miljardair weigert echter ook maar één cent te betalen, waarna de familie het afgesneden oor van de jongen ontvangt. Wanhopig om haar zoon te redden alvorens hij verder in stukjes wordt gesneden, besluit zijn moeder Gail (Michelle Williams) om zelf te onderhandelen met de ontvoerders. Zelfs met de hulp van een ex-CIA-agent (Mark Wahlberg) zal Gail vindingrijk moeten zijn om zonder geld haar zoon te bevrijden.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor All the Money in the World, vanaf donderdag 11 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het boek waarop All the Money in the World werd gebaseerd?

Antwoord: John Pearson.

  • Meedoen aan de prijsvraag