Prijsvraag Alien: Covenant

Geplaatst: door de redactie

Regisseur Ridley Scott keert met Alien: Covenant terug naar het door hem gecreëerde universum. De sci-fithriller draait vanaf donderdag 18 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur 20th Century Fox enkele setjes vrijkaarten weggeven. Krijg je er gelijk een pin badge van de film bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alien-filmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand van de Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Neem ook eens een kijkje op de officiële site van de film

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor #AlienCovenant, vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen, en de pin badge van de film, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Alien: Covenant is al de derde film van Ridley Scott met Michael Fassbender in één van de hoofdrollen. Welke mysterieuze sciencefictionfilm was hun eerste samenwerking?

Antwoord: Prometheus.

Copyright: © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

  • Meedoen aan de prijsvraag