Prijsvraag Alberta

Geplaatst: door de redactie

Erik Wünsch en Eddy Terstall trokken de Canadese wildernis is voor hun gezamenlijke film Alberta met Daniël Boissevain, Eva Duijvestein en Jamie Grant in de voornaamste rollen. Na de officiële première tijdens het afgelopen Nederlands Film Festival, draait het komische drama vanaf donderdag 9 maart in de Nederlandse filmtheaters. Wij mogen van distributeur Paradiso Filmed Entertainment enkele setjes vrijkaarten voor Alberta weggeven. Krijg je er gelijk de DVD van Terstalls bekroonde film Simon bij. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Freek (Boissevain) heeft een mooie vrouw (Duijvestein), een geadopteerde zoon en succes in zijn werk als reclameman en mediagoeroe. Maar hij is niet tevreden. Hij wordt hopeloos verliefd op de mysterieuze jonge vrouw Alberta (Grant). Een ontsnapping met haar naar de gelijknamige streek in Canada om de magnifieke landschappen daar te schilderen, moet als medicijn tegen zijn midlifecrisis dienen. Helaas verveelt Alberta zich al snel in het huisje in de bossen. Freek komt er tegen wil en dank achter dat hij niet de succesvolle man is die hij dacht te zijn. En zo wordt zijn midlifecrisis een zenuwslopende affaire.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor Alberta, vanaf donderdag 9 maart in de Nederlandse filmtheaters, en de DVD van Simon stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Alberta is de derde film van Eddy Terstall waarin Eva Duijvestein te zien is. Wat waren de eerdere twee?

Antwoord: Simon en Vox Populi.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help