Prijsvraag 7 Days in Entebbe

Geplaatst: door de redactie

7 Days in Entebbe vertelt het verhaal over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de nacht van 3 op 4 juli 1976 werd uitgevoerd in Oeganda op Entebbe International Airport. Het drama met onder meer Rosamund Pike en Daniel Bruhl in de hoofdrollen verschijnt donderdag 31 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Entertainment One Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het Israëlische defensieleger probeert tijdens misschien wel de meest gedurfde reddingsmissie in de geschiedenis burgers te bevrijden uit een vliegtuig dat een week lang gekaapt werd door Duitse en Palestijnse terroristen in Oeganda. In totaal kwamen 56 mensen om, onder wie zeven kapers en de broer van de huidige Israëlische president Benjamin Netanyahu. 7 Days in Entebbe geeft vanuit verschillende perspectieven weer hoe die gebeurtenissen in 1976 plaatsvonden. Het geeft een beeld van de motivaties van de gijzelaars voor hun acties, hun persoonlijke strijd met hun eigen én elkaars idealen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 7 Days in Entebbe, vanaf donderdag 31 mei in de bioscoop, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Welke remake van een film van Paul Verhoeven werd geregisseerd door de regisseur van 7 Days in Entebbe?

Antwoord: RoboCop.

  • Meedoen aan de prijsvraag