Prijsvraag 6 Below

Geplaatst: door de redactie

6 Below vertelt het ijzingwekkende, waargebeurde verhaal van voormalig profijshockeyer Eric LeMarque die tijdens het snowboarden overvallen wordt door een sneeuwstorm. Het thrillerdrama draait vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Wanneer de ellende in Eric’s (Josh Hartnett) leven zich opstapelt besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm en begint een lange fysieke en mentale strijd. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur, maar ook de confrontatie aangaan met zichzelf en de verkeerde keuzes uit zijn verleden onder ogen zien. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 6 Below, vanaf donderdag 23 november in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wat is de titel van het boek van voormalige olympisch hockeyer Eric LeMarque waarop 6 Below gebaseerd is?

Antwoord: Crystal Clear.

  • Meedoen aan de prijsvraag