Prijsvraag 47 Meters Down

Geplaatst: door de redactie

Een onschuldig toeristisch uitje verandert in een nachtmerrie in 47 Meters Down. De horrorthriller verschijnt 22 juni in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De zussen Kate (Claire Holt) en Lisa (Mandy Moore) genieten van een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer hen wordt aangeboden in een kooi witte haaien te bekijken is Kate meteen om, alleen Lisa wordt minder enthousiast van het idee tussen hongerige haaien te zwemmen. Met wat moeite weet Kate haar zus over te halen en niet veel later begeven ze zich al op twee uur afstand van de kust van Huatulco, klaar om in de kooi te stappen en oog in oog met de roofdieren te staan. Voor even lijkt het leuk, maar de pret is snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken. Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen. De bloeddorstige haaien wijken echter niet van hun zijde en hun zuurstof begint langzaam op te raken...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 47 Meters Down, nvanaf donderdag 22 juni in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

De allereerste rol die Claire Holt in haar carrière speelde was ook grotendeels in water. In welke Australische tv-serie debuteerde de actrice dik tien jaar terug als pubermeisje dat in een zeemeermin veranderde?

Antwoord: H2O: Just Add Water.

  • Meedoen aan de prijsvraag

  • reCAPTCHA-uitdagingsafbeelding
    Een nieuwe uitdaging proberen
    Een audio-uitdaging proberenEen visuele uitdaging proberen
    Help