Prijsvraag 24 Hours to Live

Geplaatst: door de redactie

Een huurmoordenaar zoekt in 24 Hours to Live naar verlossing. De actiethriller met onder meer Ethan Hawke en Rutger Hauer is vanaf donderdag 18 januari te zien in de Nederlandse bioscopen mogen van distributeur The Searchers enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Travis Conrad (Hawke) is een ex-huurmoordenaar die nog éénmaal wordt teruggevraagd voor een gevaarlijke job. Wanneer hij tijdens deze gevaarlijke opdracht sterft, slagen de dokters van het geheim agentschap erin om hem kortstondig weer tot leven te wekken en zo cruciale informatie uit Travis los te krijgen. Travis beseft dat hij slechts 24 uur te leven heeft en besluit om in die tijd de dood van zijn vrouw en kindje te wreken. Maar dan kruist hij het pad van de Chinese superspionne die hem eerder doodde...

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 24 Hours to Live, vanaf donderdag 18 januari te zien in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier.

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Ethan Hawke en Rutger Hauer waren recent ook al samen in een film te zien. Welke sci-fi van Luc Besson was dat?

Antwoord: Valerian and the City of a Thousand Planets.

  • Meedoen aan de prijsvraag