Prijsvraag 2:22

Geplaatst: door de redactie

Michiel Huisman speelt de hoofdrol van luchtverkeersleider Dylan in 2:22. De spannende thriller van regisseur Paul Currie verschijnt donderdag 6 juli in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur eOne Benelux enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Het leven van luchtverkeersleider Dylan ontspoort wanneer hij gevangen raakt in een patroon van gebeurtenissen die elke dag op exact dezelfde manier lijken plaats te vinden en steeds eindigen op hetzelfde tijdstip; ’s middags om 2:22. Om het leven van zijn grote liefde (Teresa Palmer) te redden, zal Dylan het lot moeten tarten en de tijd onder controle moeten krijgen.

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 2:22, vanaf donderdag 6 juli in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Michiel Huisman kreeg de hoofdrol in 2:22 na het afhaken van een Amerikaanse acteur die eerder naast Teresa Palmer te zien was in de Nicholas Sparks-verfilming The Choice. Hoe heet deze acteur?

Antwoord: Benjamin Walker.

  • Meedoen aan de prijsvraag