Prijsvraag 100% Coco

Geplaatst: door de redactie

Na de Carry Slee-verfilmingen Pijnstillers en Kappen! ging regisseur Tessa Schram aan de slag met de verfilming van een boek van een andere schrijfster. Vanaf donderdag 6 juli draait de familiefilm 100% Coco in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Dutch FilmWorks enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

De 13-jarige Coco (Nola Kemper) is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno (Valentijn Avé), die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor 100% Coco, vanaf donderdag 6 juli in de Nederlandse filmtheaters, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Wie schreef het in 2013 verschenen boek 100% Coco waar Anne-Louise Verboon (Onze Jongens, Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft) haar script op baseerde?

Antwoord: Niki Smit.

  • Meedoen aan de prijsvraag