Prijsvraag À Bras Ouverts

Geplaatst: door de redactie

Een vermogend schrijver krijgt in À Bras Ouverts een zigeunerfamilie te logeren in zijn tuin. De Franse komedie draait vanaf donderdag 18 mei in de Nederlandse bioscopen en wij mogen van distributeur Independent Films enkele setjes vrijkaarten weggeven. Lees snel verder hoe je kunt winnen.

Jean-Etienne Fougerole (Christian Clavier) is een rijke intellectueel die in zijn nieuwe roman 'Met Open Armen' rijke mensen aanmoedigt om families in nood te helpen. Wanneer hij zijn boek promoot in een tv-debat daagt zijn tegenstander hem uit om zelf het goede voorbeeld te geven. Uit angst om zijn goede imago kwijt te raken neemt Fougerole de uitdaging aan. Nog dezelfde avond gaat de bel en meldt een Roma familie die de uitzending gezien heeft zich bij de poorten van zijn villa. Met de komst van Babik (Ary Abittan) en zijn familie worden de opvattingen van Fougerole tot het uiterste op de proef gesteld!

Wil je kans maken op een setje vrijkaarten voor À Bras Ouverts, vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen, stuur dan het antwoord op de volgende vraag in door middel van onderstaand contactformulier (insturen kan zonder captcha).

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.

Regisseur Philippe de Chauveron maakte eerder een komedie over grote culturele verschillen met Christian Clavier in de hoofdrol. Hoe heet die enkele jaren geleden verschenen film?

Antwoord: Bon Dieu!.

  • Meedoen aan de prijsvraag