Blu-ray Prijsvraag

Tags:

Geplaatst: door de redactie

We schreven vorige week over een van de betere tijdsbestedingen voor de niet-voetbalfan en het elftal dat de Stichting Blu-ray Disc Promotie Benelux daarvoor samenstelde. Je kunt nu via deze prijsvraag kans maken op vier titels. Dat is een stuk meer dan waar Oranje nog kans op maakt..!

Het gaat om de volgende vier Blu-ray's; kijk onderaan hoe je kunt winnen!

*deze prijsvraag is inmiddels verlopen

1. The Descendants

Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.

2. The Help

De bestseller The Help (Nederlandse titel: Een Keukenmeidenroman) van Kathryn Stockett wordt levendig naar het grote scherm gebracht door de indrukwekkende vertolkingen van een fenomenale cast, met o.a. Emma Stone, Viola Davis (Academy Award® nominatie voor Beste Vrouwelijke Bijrol, Doubt, 2008), Octavia Spencer en Bryce Dallas Howard.

3. Ultimate Wave Tahiti 3D

THE ULTIMATE WAVE: TAHITI gaat op zoek naar de perfecte surfervaring en dompelt je onder in de oogverblindende schoonheid van het gelijknamige eilandenparadijs. Tienvoudig wereldkampioen surfer Kelly Slater, de Tahitiaanse surfer Raimana Van Bastolaer en enkele van hun vrienden gaan op zoek naar de beste golven die af- en aanrollen op de riffen van de befaamde Tahitiaanse surfstek Teahupo'o. Tijdens hun zoektocht duik je mee onder de zeespiegel, en ontdek je hoe verborgen krachten de golven aansturen en de eilanden die op hun pad liggen, mee helpen vormen.

4.  Sex & The City 2

Fun, fashion en vriendschap: Sex and the City 2 biedt dit alles en meer als we Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) in dit vervolg weer zien stralen in de Big Apple en daar buiten. Wat staat je te wachten na het jawoord?

Het leven van de dames laat niets te wensen over, maar het zou geen Sex and the City zijn als het leven niet nog een paar verrassingen in petto had. Want zeg nou zelf, soms moet je er gewoon even tussenuit met de meiden.

PRIJSVRAAG
Stichting Blu-ray Disc Promotie Benelux heeft deze vier titels beschikbaar gesteld, en daar moeten we gezien het elftal natuurlijk wel een passende vraag voor bedenken. Dus bij dezen: Welke film is jouw ultieme ontsnappen-aan-voetbal titel, en waarom? 

Kijk ook eens op de Facebookpagina van de Stichting, en natuurlijk op de Filmpjekijken-pagina!

*De actie loopt vanaf donderdag 14 juni t/m donderdag 21 juni

Deze prijsvraag is voorbij, winnaars hebben via e-mail bericht.