Zoon Stallone dood in huis gevonden

Geplaatst:

door de redactie

Sage Stallone, de 36-jarige zoon uit het eerste huwelijk van Sylvester Stallone, is gisteravond (plaatselijke tijd) dood gevonden in zijn huis in Hollywood. De acteur zou volgens Amerikaanse media zijn overleden aan een overdosis pillen, maar dat is nog niet officieel bevestigd.

George Braunstein, de advocaat van de oudste zoon van Stallone, spreekt van "een tragisch ongeluk". Volgens hem was Sage Stallone absoluut niet depressief, maar "juist vol goede moed bezig met nieuwe projecten". Daarnaast zou de 36-jarige acteur/regisseur/filmproducent volgens Braunstein binnenkort gaan trouwen.

Een woordvoerder van Stallone Sr. laat weten dat Sly "kapot van verdriet is door het plotselinge verlies van zijn zoon". "Zijn gedachten en medeleven gaan uit naar Sage's moeder, Sasha." Sylvester trouwde in 1974 met zijn eerste echtgenote Sasha Czack. Tot hun scheiding in 1985 kreeg het stel twee kinderen; naast Sage ook nog zoon Seargeoh.

Grootste wapenfeit van de op 5 mei 1976 geboren Sage Stallone in Hollywood waren twee rollen naast zijn vader. Zo speelde hij Rocky Balboa Jr. in Rocky V (1990) en gaf hij in 1996 gestalte aan Vincent in Daylight.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.