Zinderende zondagtrailer: Vacation

Geplaatst: door de redactie

Chevy Chase en Beverly D'Angelo zijn terug voor nog een Vacation-film; in de soort van reboot geven ze het stokje door aan een jongere generatie Griswolds. Bekijk opvolgers Ed Helms en Christina Applegate in onze zondagtrailer.

Om in de voetsporen van zijn vader te treden en de familiebanden meer kleur te geven, verrast Rusty Griswold (Ed Helms uit The Hangover Part 3) zijn vrouw Debbie (Christina Applegate uit Anchorman 2), en hun twee zonen, met een reis dwars door Amerika. Het uiteindelijke doel van deze reis is een bezoek aan Amerika's favoriete familie attractiepark, Walley World; het park dat ook bezocht werd in het door John Hughes geschreven origineel uit 1983. Maar onderweg komen ze in de meest bizarre situaties terecht.

Bijrollen in de film zijn er voor Charlie Day (Horrible Bosses 2) als een raft-instructeur, Leslie Mann (This is 40) als Audrey Griswold en Chris Hemsworth (Avengers 2) als haar echtgenoot. Vacation is het regiedebuut van scenaristen Jonathan Goldstein and John Francis Daley - (mede)verantwoordelijk voor de scenario's van Horrible Bosses 1 en 2, Cloudy With A Chance Of Meatballs 2 en The Incredible Burt Wonderstone. De nieuwe Vacation-film verschijnt op 10 september in de Nederlandse bioscopen.

Neem ook een kijkje achter de schermen met Helms em Applegate.

En bekijk tot slot ook een tv-spotje met wat dialogen voor Chevy Chase.