Zinderende zondagtrailer: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Geplaatst: door Tom van Steensel

Oscarwinnares Frances McDormand heeft het na de moord op haar dochter helemaal gehad met de laksheid van de lokale politie. Bekijk de Fargo-actrice in de red band trailer voor de komische dramafilm Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri werd geschreven en geregisseerd door Martin McDonagh, bekend van In Bruges. McDormand speelt een vrouw die maanden na de moord op haar dochter nog steeds geen antwoorden heeft. Ze besluit de politie uit te dagen met drie provocerende billboards langs de kant van de weg. Daarmee haalt ze zich de woede van de lokale politiechef (Woody Harrelson) op de hals en wanneer diens heetgebakerde ondergeschikte (Sam Rockwell) ook betrokken raakt bij hun vete dreigt de boel uit de hand te lopen. Harrelson en Rockwell waren eerder te zien in het door McDonagh geregisseerde Seven Psychopaths.

De film heeft verder nog bijrollen voor John Hawkes (Deadwood), Peter Dinklage (Game of Thrones), Clarke Peters (The Wire) en Abbie Cornish (Seven Psychopaths). Een Nederlandse releasedatum is er nog niet, maar de film moet nog dit jaar in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.