Zinderende zondagtrailer: Danny Collins

Geplaatst: door de redactie

Al Pacino kwam onlangs voorbij in de trailer voor The Humbling van oudgediende Barry Levinson, maar de acteur die in de jaren zeventig doorbrak met The Godfather is ook niet bang om met een debuterende regisseur te werken. Bekijk Pacino nu in onze zondagtrailer voor Danny Collins, de allereerste regieklus van scenarist Dan Fogelman (Crazy, Stupid, Love, Last Vegas).

Opnieuw speelt Pacino een man die op late leeftijd een breakdown meemaakt en dit keer is een brief van John Lennon de aanstichter. Als doorleefde rockster Danny Collins krijgt hij veertig jaar na dato van zijn manager (Christopher Plummer - Beginners) een nooit afgeleverde brief van Lennon in handen. Ontroerd door de handgeschreven woorden van de Beatles-frontman besluit hij zijn leven om te gooien.

En dat betekent op de eerste plaats dingen rechtzetten met zijn familie: we zien Bobby Cannavale (Chef, Blue Jasmine) als zijn zoon en Jennifer Garner (Dallas Buyers Club) als zijn schoondochter. Ook gaat de oude rocker weer op zoek naar liefde en laat hij zijn oog vallen op een charmante hotelmedewerkster gespeeld door Annette Bening (Girl Most Likely). De film verschijnt in Nederland op 25 juni.