Zinderende zaterdagtrailer: The Internship

Geplaatst: door de redactie

Met de aanstaande release van The Hangover Part III op 30 mei, lijkt het sowieso al een mooie (voor)zomer te worden voor liefhebber van (flauwe) grappen en grollen, maar er staat nóg een weinig fijnzinnige komedie hoog op ons lijstje: The Internship.

Billy (Vince Vaughn) en Nick (Owen Wilson) zijn vertegenwoordigers op leeftijd, wiens carrières zijn getorpedeerd door de digitale revolutie. Om aan te tonen dat ze nog niet overbodig zijn, melden zij zich aan voor een stageplaats bij internetgigant Google. De strenge toelating blijkt pas de halve strijd, want Billy en Nick moeten het opnemen tegen 's lands fine fleur op het gebied van technologie. De twee 'dino's' lijken bij voorbaat kansloos.

Shawn Levy (Night At The MuseumReal SteelDate Night) regisseerde de film die vanaf donderdag 11 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien is. Naast 'Wedding Crashers' Vaughn en Wilson zijn er ook (prominente) rollen voor Rose Byrne, Dylan O’Brien, John Goodman, Max Minghella, Jessica Szohr en - de onvermijdelijke - Will Ferrell.