You Got Burgundy!

Geplaatst: door de redactie

Will Ferrell is momenteel in de VS bezig met een promotietour voor het aankomende Casa de mi Padre, vanaf donderdag in Amerika te zien. In onderstaand filmpje zie je hoe hij reageert als er tijdens een interview een telefoon overgaat. 

Als de moeder van één van de interviewers belt, omdat ze haar GSM gebruikt als voicerecorder, neemt hij netjes de boodschap aan. Dat hebben we andere Hollywoodsterren wel eens anders zien doen...

Casa de Mi Padre verhaalt over Armando Alvarez (Ferrell), die zijn hele leven op de ranch van zijn vader in Mexico woont. Wanneer het familiebedrijf in financiële problemen raakt, komt jongere broer Raul (Diego Luna) met zijn verloofde Sonia (Génesis Rodriguez) naar huis om de zaak uit te brand te redden. Maar wanneer Raul's geldstromen niet bepaald legaal blijken en Armando bovendien zwaar voor Sonia valt, raakt de familie in oorlog met lokale drugsbaas Onza (Gael García Bernal). Het belooft dus weer een bende te worden in Ferrell's nieuwste. Het volledige interview vind je onderaan.