Wright en Pegg weten hoe het zal eindigen

Geplaatst: door de redactie

Eindelijk gaven Edgar Wright en Simon Pegg wat meer info los omtrent de film die na Shaun of the Dead en Hot Fuzz hun “Blood and Ice Cream”-trilogie moet gaan afsluiten. In The World’s End hangt het lot van de wereld af van een epische kroegentocht.

In de film probeert een groep van vijf vrienden tijdens hun jeugd een legendarische kroegentocht te ondernemen. Eenmaal volwassen krijgt één van hen het idee om nogmaals een poging te wagen. Tijdens de reis komen ze erachter dat er meer dingen op het spel staan en plots verandert hun doel om de kroeg The World’s End te bereiken daadwerkelijk in een missie om het einde der tijden te voorkomen.

De “Blood and Ice Cream”-trilogie is een verwijzing naar de Cornetto’s die zo prominent aanwezig waren in Shaun en Fuzz. Wright, Pegg en uiteraard ook Nick Frost zullen in september aan de opnames van de film beginnen. De naam van Edgar Wright cirkelt verder al even rondom de Marvel-verfilming Ant-Man, een personage dat op zijn beurt alweer in verband wordt gebracht met een toekomstige Avengers-film.