Warner geeft Comic-Con trailer voor Suicide Squad vrij

Geplaatst: door de redactie

Warner Bros. deed de afgelopen 48 uur haar stinkende beste om de gelekte bootleg trailer voor Suicide Squad die te zien was op Comic Con van het internet te verwijderen, maar heeft inmiddels door dat het een verloren zaak is. En dus gaven ze daarom de trailer nu maar gewoon zelf vrij, zodat de fans hem kunnen bekijken in de best mogelijke kwaliteit.

Suicide Squad is een DC-comics adaptatie van David Ayer - regisseur van o.a. End of Watch, Sabotage en Fury. Het afgelopen weekend was Ayer al met zijn complete cast aanwezig op Comic-Con om de beelden daar te laten zien. Suicide Squad draait om een verzameling van schurken uit de DC-catalogus die allemaal achter tralies zijn beland, maar de kans krijgen op strafvermindering. Daarvoor moeten ze echter wel een aantal levensgevaarlijke missies uitvoeren voor Amanda Waller (Viola Davis uit The Help).

We zagen de cast als eens eerder voorbijkomen in kostuum, maar de trailer bevat de eerste bewegende beelden. Daarin zien we onder meer Will Smith als Deadshot samen met zijn Focus-tegenspeler Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) als Harley Quinn. En als Harley Quin aanwezig is, is ook The Joker nooit ver weg: in de trailer is ook de door Jared Leto (Dallas Buyers Club) gespeelde aartsvijand van Batman heel even te zien en te beluisteren. Suicide Squad verschijnt op 14 august 2016 in de bioscoop.