Volledige trailer voor Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Geplaatst: door Tom van Steensel

Na bad guy-rollen in films als No Country for Old Men en Skyfall is Javier Bardem nu vastbesloten om als Salazar de door Johnny Depp gespeelde Jack Sparrow uit de weg te ruimen. Disney gaf een nieuwe trailer vrij voor Pirates of the Carribean: Salazar’s Revenge.

In de vijfde Pirates-film ontsnappen alle spookzeelieden onder leiding van Salazar aan de Devil’s Triangle en hebben ze nog maar maar één missie: alle piraten doden en Jack Sparrow in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt in de legendarische Trident van Poseidon en om die te vinden moet Sparrow een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), een briljante en beeldschone astronoom, en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Ook Geoffrey Rush keert terug als Barbosa. Overigens krijgt de film in Amerika met Dead Men Tell No Tales een andere subtitel mee.

Na Gore Verbinski (de eerste drie films) en Rob Marshall (de vierde film On Stranger Tides) ging de regie van Salazars Revenge naar de uit Noorwegen afkomstige Espen Sandberg en Joachim Rønning, bekend van Kon-Tiki. De film verschijnt op 25 mei in de bioscoop.