Volledige trailer voor HBO-film 7 Days in Hell

Geplaatst: door de redactie

Weliswaar geen bioscoopfilm, maar stiekem toch te leuk om helemaal niet te laten zien; de volledige trailer voor de tenniskomedie 7 Days in Hell. De mockumentary met Kit Harington en Andy Samberg verschijnt op 11 juli op betaalzender HBO.

De sport-docu spoof gaat over een tenniswedstrijd die zeven dagen duurt. Samberg (Saturday Night Live, Brooklyn Nine Nine) speelt bad boy Aaron Williams die buiten (en op) de baan alles doet wat niet mag en Harington (Game of Thrones, Testament of Youth) is te zien als zijn tegenstander Charles Poole, iemand die ongelooflijk goed kan tennissen, maar verder oliedom is. Naast acteurs als Michael Sheen en Mary Steenburgen zijn ook echte spelers als John McEnroe and Serena Williams te zien.

De film werd geschreven door Murray Miller - bekend van de tekenfilmserie King of the Hill en de HBO-serie Girls met Lena Dunham. Dunham is ook zelf even te zien. De regie is in handen van Jake Szymanski - de maker van de SNL Digital Shorts waarin Samberg acteerde tijdens zijn Saturday Night Live jaren. Samberg staat momenteel overigens op de set van zijn aankomende Lonely Island-film.