Vijfde Pirates-film cast leading lady

Geplaatst: door de redactie

Het hing al in de lucht en is nu door producent Jerry Bruckheimer bevestigd op Twitter; actrice Kaya Scoledario (The Maze Runner, Skins) heeft de vrouwelijke hoofdrol gekregen in het vijfde deel uit de Pirates of the Caribbean-serie.

Scoledario is later dit jaar ook te zien in de sequel op The Maze Runner die luistert naar de subtitel The Scorch Trials. In de nieuwe Pirates-film speelt ze de love interest van een Britse soldaat gespeeld door de ook in de serie debuterende Brenton Thwaites (Oculus, Maleficent). De actrice voegt zich bij een cast die verder al bestond uit Johnny Depp, Geoffrey Rush en de nieuwe bad guy Javier Bardem.

Hoewel er nog niets officieel is, wordt er in de wandelgangen ook gefluisterd over een mogelijke terugkeer van Orlando Bloom. Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, zoals de volledige titel luidt, wordt geregisseerd door Joachim Rønning en Espen Sandberg (Kon-Tiki). De opnamen beginnen volgende maand in Australië, waarna de film in de zomer van 2017 moet verschijnen.