Twins II wordt Triplets

Tags:

Geplaatst: door de redactie

Lees en huiver. Niet alleen komt er een vervolg op Twins, de nonmedie met Arnold Schwarzenegger en Danny DeVito krijgt 'versterking' van Eddie 'al decennia niet grappig meer' Murphy. Triple Threath, of nu al waardeloos?

Voor de jongere lezer: Twins is een komedie uit de laten jaren '80, toen je nog films kon maken waarin Oostenrijkse Eiken en Italiaans-Amerikaanse Dwergen tweelingbroers spelen. Zo vlak voor er een film gemaakt werd waarin Arnie een zwangere man speelde (zelfde hoofdrollen, zelfde regisseur). En nu zijn Universal en Montecito bezig met Triplets een vervolg te maken, met Murphy als derde broer. Of doen ze in die regio ook aan 1 april? Er is nog geen regisseur aan het project gekoppeld -mogelijk opnieuw Reitman, die zowel Twins als Junior aan elkaar schoot- maar de cast schijnt al getekend te hebben.

Gelukkig hebben we deze nog

In ander nieuws is Universal ook bezig een wél geslaagde klassieker uit '88 een vervolg te geven: De Niro schijnt aan boord te zijn voor een sequel van Midnight Run, de film-die-je-kunt-blijven-kijken die hij met Charles Grodin maakte. Regie? Brett Rush Hour Ratner. We hopen opnieuw op een 1 april-grap, zoveel is duidelijk.