Tweede volwaardige trailer voor Inside Out van Pixar

Geplaatst: door de redactie

Bijna elke originele film van Pixar (plus Toy Story 3) gaat er uiteindelijk met de Oscar voor beste animatiefilm vandoor, dus de verwachtingen voor Inside Out zijn hooggespannen. Bekijk de tweede trailer die via stemacteurs Amy Poehler (Sisters) en Bill Hader (Trainwreck) op het videokanaal van Ellen DeGeneres (die momenteel voor Pixar werkt aan Finding Dory) werd vrijgegeven.

Inside Out speelt zich voornamelijk af in het hoofd van het pas naar de grote stad verhuisde meisje Riley en volgt daar het wel en wee van haar belangrijkste emoties: Joy (Poehler), Fear (Hader), Anger (de altijd boze komiek Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling uit The Office) en Sadness (Phyllis Smith eveneens uit The Office). Maar wanneer Joy en Sadness in haar hoofd verdwaald raken terwijl ze op zoek gaan naar wat kwijtgeraakte herinneringen, is het aan Fear, Anger en Disgust om ze weer veilig terug te brengen.

De regie en het script van Inside Out zijn in handen van Pete Docter; de Monster's Inc. regisseur die eerder met Up de Oscar voor beste animatiefilm in de wacht sleepte. Docter is al vanaf het prille begin betrokken bij Pixar; hij was namelijk ook verantwoordelijk voor het script van de allereerste Toy Story film uit 1995. Inside Out verschijnt op 15 juli in de bioscoop. De eerdere trailer kun je hier terugkijken.

Bekijk hieronder ook een kort filmpje waarin de stemacteurs zich voorstellen.