Tweede trailer voor Zero Dark Thirty

Geplaatst: door de redactie

De film waar Kathryn Bigelow en Mark Boal het succesvolle The Hurt Locker mee opvolgen heeft een tweede trailer te pakken. Bekijk nieuwe beelden van de jacht op Bin Laden in een wat langer voorproefje.

Naast de nieuwe trailer werd de afgelopen weken ook wat meer vrijgegeven over de mysterieuze rolverdeling. Zo heeft James Gandolfini (foto onder) onlangs in het geheim zijn rol als minister van defensie Leon Panetta opgenomen. Mark Strong (foto boven) speelt de man die vanuit de thuisbasis van de CIA de jacht op Bin Laden leidt, terwijl Kyle Chandler voor hetzelfde agentschap vanuit Pakistan de strategieën bedenkt. Joel en Nash Edgerton spelen leden van het SEAL-team en ook Jessica Chastain heeft als CIA-agente op locatie een groot aandeel in de operatie.

In Amerika werd Zero Dark Thirty uitgesteld tot december om eventuele controversie tijdens de verkiezingstijd uit de weg te gaan. Daarmee krijgen ze hem aan de andere kant van de oceaan echter nog steeds eerder te zien dan wij: de film gaat bij ons op 24 januari 2013 in première. Bekijk hier de eerste trailer.