Tweede trailer voor Wreck-It Ralph

Geplaatst: door de redactie

Mensen die zijn opgegroeid met Donkey Kong en Pac-Man zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar Wreck-It Ralph. Disney’s ode aan het 8-bit computertijdperk heeft nu een tweede trailer gekregen.

Wreck It-Ralph (John C. Reilly) is een bad guy die al heel zijn leven zit opgesloten in een Donkey Kong-achtige arcadegame waarin hij wordt overschaduwd door held Fix-It Felix (Jack McBrayer uit 30 Rock). Hij gaat in zijn speelhal op zoek naar andere videogames waarin hij zelf de held kan uithangen en komt gamepersonages met onder andere de stemmen van Jane Lynch (Glee) en Sarah Silverman (School of Rock) tegen... en die zijn blij niet wanneer Ralph per ongeluk een dodelijke vijand die de hele arcadewereld bedreigt loslaat.

Lynch speelt een sergeant in het schietspel Hero's Duty, terwijl Silverman haar stem verleent aan een personage in de racegame Sugar Rush. Let ook op de vele gamecameo’s, onder andere in een scène waarin Ralph een praatgroep voor slechteriken bijwoont. De film werd geregisseerd door Rich Moore (Futurama) en is te zien vanaf 6 december. De eerste trailer is hier te vinden.