Tweede trailer voor spookhuisfilm Crimson Peak

Geplaatst: door de redactie

Guillermo del Toro (Cronos, Mimic, Pan's Labyrinth) neemt ons weer een paar stappen verder mee in het spookhuis van zijn nieuwe project Crimson Peak. Bekijk de tweede trailer voor de film die op 15 oktober in de bios verschijnt.

In Crimson Peak geeft Mia Wasikowska (Stoker, Brimstone) gestalte aan wannabe schrijfster Edith Cushing. Ze valt voor een mysterieuze vreemdeling (Tom Hiddleston uit Thor en The Avengers) en vindt uiteindelijk onderdak in zijn gigantische landhuis. Uiteraard heeft haar nieuwe onderkomen een afschuwelijke voorgeschiedenis en dwalen er 's nachts volop geesten door de gangen. Bijrollen zijn er voor Jessica Chastain (Interstellar) als Hiddleston's jaloerse zuster en Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim) als een dokter die Wasikowska probeert te behoeden voor het kwaad.

Del Toro omschreef Crimson Peak eerder als "een levend schilderij" en bouwde een groot gedeelte van het huis op een soundstage in Toronto. Naast de romantiek belooft de Mexicaanse regisseur dat de film kijkers ook de stuipen op het lijf zal jagen en absoluut niet geschikt is voor kinderen.

Auteur Stephen King gaf Del Toro al gelijk; na het bijwonen een testscreening vergeleek de master of horror die ervaring met zijn eerste kijkbeurt van The Evil Dead. Vanaf 15 oktober kunnen ook wij gaan zien of dat terecht is.

Bekijk ook de eedere trailer voor Crimson Peak.