Tweede trailer voor Spider-Man: Homecoming

Geplaatst: door Tom van Steensel

Na zijn debuut als Spider-Man in Captain America: Civil War krijgt Tom Holland (The Lost City of Z) deze zomer met Spider-Man: Homecoming een eigen solofilm. Ook Robert Downey Jr. is weer te zien als Tony Stark / Iron Man in de tweede trailer.

In Homecoming probeert Peter Parker (Holland) na zijn Avengers-avontuur in Duitsland weer een enigszins normaal leven te leiden bij Aunt May (Marisa Tomei) in New York. Hij krijgt het echter aan de stok met Adrian Toomes (Michael Keaton), die zijn geld verdient met het opruimen van door superhelden aangerichte schade, totdat Parkers nieuwe mentor Tony Stark (Downey Jr.) die taak van hem overneemt. Toomes schakelt vervolgens een stel kleine criminelen, met onder meer The Shocker (Bokeem Woodbine) en The Tinkerer (Michael Chernus), in om zich te transformeren tot superschurk The Vulture.

Na eerder Sam Raimi en Marc Webb is het nu John Watts (Cop Car) die de regie van de nieuwe Spider-Man voor zijn rekening neemt. Bijrollen in Homecoming zijn er voor onder andere Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover en Tyne Daly. Vanaf 6 juli in de bioscoop.